onsdag 30. januar 2019

Støpe blomsterkasser i betong

Det nylanserte produktet Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type hobby. Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Betong er et fantastisk materiale,.


Blomsterkasser og -potter, skulpturer,. Kan leveres i et begrenset valg av farger og størrelser. Her er tips til prosjekter i betong : et kjøkkenbor et utebord og fliser.

Renate Myrås hos Maxbo Karihaugen oppfordrer folk til å støpe sine egne potter og blomsterkasser. Dette er en hurtigbindende fiberarmert betong som kan. Runde blomsterkasser Ø cm.


NOBI har produsert og levert plantekasser i betong til Bjørvika-prosjektet. Kun fantasien setter grenser for hvilken form du kan lage på blomsterkasser i betong. Hvordan støpe benkeplate i betong. Produksjon av plantekasser til parker, hager, gågater og uteområder. Vi har fabrikk Horten, Vestfold.


Legg inn anbud gratis hos oss!

Små og store blomsterkasser og blomstkrukker i alle. Får man tak i hele eller deler av dette i sekk som man kan blande opp og støpe. I dag kommer betongen helst.


Kanskje du kan bruke fugemasse med passende farge i bunn av forma, så støpe med fiberpuss over der? Støpe spisestuebord i betong. I stedet for ferdig stein, kan du bruke slike støpeformer som her om du skal støpe små plattinger eller ganger i hagen. Du bygger bare en støpeform, fyller den med betong - og gir kassen skarpe kanter eller myke former, alt etter dine ønsker.


Med en enkel metode, kan du støpe en. Har stk helt nye betongkasser uten bunn til salgs. Kan blant annet brukes til blomsterkasser. Det er støyp inn bolter på innsiden av.


Ved at sementen reagerer kjemisk med vannet stivner massen. Vi leverer blomsterkasser både til offentlig og privat sektor. Var veldig gøy å lage blomsterpotter i betong , så det skal jeg gjøre mer, og kanskje noen lysestaker i samme slengen. Skrev jo tidligere et innlegg om hvordan man kan støpe. En chesterfield-sofa av betong ,. Fikk lyst til å støpe både fuglebad og blomsterkasser.


Trenger du et DIY-prosjekt, slik lager du blomsterpotte av betong. Men privatliv på toalettet ken du se langt etter.

Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg for hva du kan trylle frem i trendy betong til hjemmet ditt. Leveringen må skje på bakkeplan, da betongen bruker tyngdekraften for å skli ned renna. I sommer rigget jeg meg til for å støpe fat med avtrykk av. Bygg blomsterkasser i betong selv.


Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har. Har du et vaskevannsfat, gummihansker, et sted det kan søles og den riktige blandingen kan du trylle fram kreative innslag til hagen. Brukte tomme melkekartonger , smurte innsiden med matolje.


Fylte ca halve av kartongene med en grøtaktig konsistens på betongen. Trinn 4: La betongen tørke omtrent én dag før du tar lysestakene ut av melkekartongene. Puss vekk overflødig støv, men vær forsiktig.


Så la vi på bladet vi skulle bruke å støpe etter. Her hadde jeg på litt matfett først, også la jeg halve formen med betong ,. Deretter legges flisene i flytende lim. Mulighetene betong gir er uendelige – Du kan støpe bord og benker, krukker og potter, bed til blomster, urter og grønnsaker, grillplass, sandkasse, trapp,. Gir en dekorativ, matt overflate. To strøk gir slagregnstett overflate.


Standardfarge: Hvit 1-kilo pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg