torsdag 31. januar 2019

Brannklasser abc

Et kunnskapsverktøy for hele byggenæringen. Ut fra den konsekvens en brann kan innebære for skade på liv, helse, samfunnsmessige interesser og miljø, skal byggverk,. Alle apparater er godkjent for bruk mot en eller flere brannklasser. ABC -håndslokker kan slukke effektivt både A- og B-branner,. I byggeforskrifter er det tradisjon å klassifisere bygningsdeler og bygg etter evnen til å motstå brann.


Tidligere ble brannmotstanden betegnet med bokstavene A, B. Ved definisjon av brannklasse legges risikoklassifisering til grunn, da byggets anvendelse sammen med dets størrelse og planløsning vil være. Forskriftstekst med veiledning. Relevante anvisninger Planlegging 321. Oversikt over krav og løsninger ved brannteknisk prosjektering av bygninger.


Håndslokkerne er inndelt i ulike brannklasser. Det er bokstavene det refereres til på etiketten på apparatet. Det er overnevnte brannklasser som er aktuelt for bygninger som anvender ubeskyttet stål. BRANNSLUKNINGSAPP ABC MFZL 6KG.


Brannslukningsapparat ABC 6kg GK-MFZL6. ABC -pulver har meget høy slokkeeffekt selv ved bruk av små mengder pulver. Brannutvikling Figur viser en typisk brannut-vikling for en bolig. ABC pulverapparat for følgende bruksområder;.


A) - For slokking av brann i tre, papir, tekstiler o. B) - For slokking av brann i brennbare væsker som bensin. Brannklasser : 34A, 183B SE FLERE VARER. Mer om brannklasser og effektivitetsklasser.


Slokkeeffekten på 13A 89B C er den høyeste på markedet for kg pulver. Tilbud Nye produkter Bestselgere Kontakt oss Ofte. ABC eller BC, CO -slokkere klasse B,. Ingen sekundærskader etter.


Godkjent for alle brannklasser : A, B, C , D og F. Alle modellene leveres komplett med manometer, sikring og festebrakett. Våre brannslokkere er godkjente for en eller flere brannklasser , avhengig av hvilket slokkemiddel som benyttes. Brann i kabler kan medføre at livsviktig utstyr slutter å virke 3. Kommende krav og testmetoder.


Dette er delt inn i brannklasser. Men per i dag ville jeg anbefale folk som aldri har prøvd å slokke med en brannslokker før et ABC. Brukes til slokking av nesten alle typer.


I klasseangivelsen angis hvilke typer branner slukkeutstyret egner seg for. Hver bokstav illustrerer type. Pulverapparat kg ABC MFZL. Leveres komplett med manometer, sikring og festebrakett.


Er egnet mot alle typer branner som kan oppstå i en bolig og er forholdsvis rimelig i. Det benyttes følgende brannklasser for brannslokkere: Klasse A - Mot brann i faste organiske materialer som tre, papir,. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Oppdatering av handlekurv, vennligst vent. Den er også godt egnet mot.


Bygg deles inn i risikoklasser og brannklasser etter § 7-i. Platene legges i ett til to lag alt etter type underlag og ønsket forbedring av lydisolasjon. Louis brannslukningsapparat ABC 6kg pulver GK-MFZL6.


NETTBUTIKKEN INNHOLDER BARE ET LITE UTVALG AV DE VARENE VI HAR. Slike apparater er merket med flere bokstaver, slik som BC eller ABC. Snarere, de bærer bokstavene i brannklasser de er konstruert for bruk med.


A-klassen illustrerer branner i faste organiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg