onsdag 21. november 2018

Royal behandlet kledning

Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og. Tradisjonelt sett er kledning i gran mye benyttet, men stadig flere benytter seg av andre treslag. Du kan velge mellom en rekke ulike treslag. Ferdigbehandlet kledning som kan legges hele året uavhengig av vær og vind.


Slik den fremstår ved montering – slik blir den.

Rektangulær kledning leveres endepløyd og i fallende lengder. Stadig flere velger å få kledningen levert med grunning og første strøk ferdig påført. Fabrikkmalt kledning gir mindre malearbeid på byggeplass og du blir.


Det alle med denne typen behandlet kledning imt. Jeg er redd at dersom kledningen skal vaskes og oljes på ny blir ikke dette som ny kledning. Da bør du vurdere produkter som er industrielt behandlet.


Se også vår produktnyhet NORD.

Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert. Byggtorget Holmestrand Byggtorget Holmestrand. Grunning og mellomstrøk i hele NCS fargespekteret. Creolbehandling for samme sluttresultat som Larviktaket.


NORD kledning er gran impregnert med et miljøvennlig, høyt konsentrert råtehemmende middel som trykkes 1-mm inn i bordet og gir den nordiske impregneringsklassen. Behandlet profilert kledning. Dette gir vakkert og stabilt materiale med lang levetid og mindre behov for vedlikehold.


Nå får du Moelven Heftig kledning med ny og forbedret overflate, industrielt behandlet med Visir og Drygolin Ultimat. Royal impregnert kledning. Utvendig kledning beskytter huset i årevis og påvirker dets utseende. Dobbelfals er en liggende kledning med dobbel høvlet fals hvor forsiden er uhøvlet.


Fordeler med beiset kledning - Gir en flott glød i treverket - Holder farge og glans lenge - Ingen krympestriper og forlenget levetid. Kan det bli noe vanskeligere enn å få heft på. Marnar Bruk royal er behandlet på alle sider av bordet, noe som reduserer fuktvandring i treet.


Kledning produseres av høvlet trevirke av furu og. Har forsøkt å finne ut mer om ubehandlet kledning på nettet.

Har selv behandlet mitt hus og garasje med jernvitrol for ca år siden. Les også vår brosjyre for behandlet kledning for mer informasjon. Gran 19x1Dfals Visir. Denne bruksanvisningen gjelder for ny ubehandlet kledning. Treverk er den mest benyttede kledningstypen i Norge.


Fra vårt produksjonslokale i Valdres industribehandler vi alle typer utvendig kledning. Ved at materialene er behandlet med grunning og første strøk før. Vi leverer ferdig beiset terrassebord med holdbarhet på ca år.


Terrassebordene er tørket ned til ca før vi påfører beis, som sikrer minimal sammentrekning. Tre kokt i pigmentert olje som gir unike egenskaper: › Vannavvisende › Råtner ikke. I utgangspunktet var det kebony terassebord og møre royal kledning som lå inne i prisen. Vi har nå havnet på kledning i behandlet Malmfuru (høyre). Jernvitrol leveres som pulver og blandes ut i vann,.


Av arkitekt Einar Wahlstrøm. AART - profil stående og liggende kledning. Profilen er utviklet av AART Architects. Montert liggende, fungerer bunnen av profilen som dryppkant, men denne kan også. Avhengig av byggets beliggenhet må det påregnes et.


Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå. Maling av linolje og behandlet kledning. Vaskes og skrubbes grundig med kraftvask, skylles deretter meget godt. Hva koster det egentlig med industrielt behandlet kledning ? For å beregne hvor mye kledning du trenger, må du ta arealet av alle veggene som skal ha kledning og.


Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg