fredag 12. oktober 2018

Maxbo anneks

Anneks til rimelige priser! Over år med fornøyde kunder. Hos MAXBO finner du ferdige byggesett til boder og anneks. Velg blant flere størrelser. Kjøp på nett eller i butikk.


Byggesett som er enkle å sette opp.

Det å bygge et frittstående anneks kan være et godt alternativ til å utvide huset eller hytta når du trenger mer plass. Før du bygger anneks , bør du sette deg. Maxbo gir deg råd om hva du kan sette i gang med til helgen, og hva du. I mange størrelser og utførelser.


Moderne anneks med skråtak. Produsert i pre-fabrikkerte veggelementer, og som er enkel å montere. Perfekt som ekstrarom til tenåringen, famile eller venner.


Kan også benyttes til oppbevaring av hagemøbler m. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden.

Ved uoverensstemmelser er det pris iht. Kontakt kundeservice på tlf. Bygg anneks eller komplementhus. Få bedre oppbevaring med en smart bod.


Formgi din personlige uteplass med levegger og vindskjermer. Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Vurderer du å bygge et anneks i hagen?


Hos oss i JABO finner du et bredt sortiment av annekser i en inspirerende bredde av størrelser og stiler. Nye Tranemo heter denne, som er litt moderne i snittet. Nyhet fra Jabo, du kan se den utstilt hos flere Maxbo -forretninger på Østlandet.


Trenger du ekstra plass og vil kjøpe anneks ? Finn et ferdig byggesett til anneks hos oss og bygg drømmeannekset ditt. Vi leverer flotte annekser til en rimelig pris. Romslig anneks med stor valgfrihet. Et anneks med ferdige veggseksjoner av stående funkispanel.


Lyckebo byr på et romslig rom med mange muligheter. Hvis du drømmer om å bygge anneks i hagen finner du flere anneks byggesett hos oss. Flotte Element annekser til en lav pris.

Bestill i dag, og bygg annekset selv. Størrelse 2m² Takflate 3m² Høyde m Høyeste. Tilpass din hytte til minste detalj. Velge fra ferdige veggmoduler for en mer personlig konstruksjon.


Mesterbygg Geilo AS bygger hytter fra Maxbo Proff. Her finner du en modell for ditt behov. Du kan for eksempel kombinere en liten bod med et mindre anneks på samme tomt hvis du vil ha separate funksjoner. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon. Boden kommer med to dører for enkel sortering av dine redskaper. Vår anneks -løsning basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset designet vår Aurora-serie. Produktene kan tilpasses med ekstra isolasjon og forsterket tak.


Klikk her for å se våre mange produkter og leveringstid. Litt ekstra Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en praktisk gang med direkte tilgang til en romslig bod. I oppholdsrommet er det god plass. Huldra er et forholdsvis romstort anneks med mulighet for både oppholdsrom og soveplass. Det er også mulighet for bod i deler av annekset.


Jabo distribuerer sine produkter gjennom MAXBO kjeden i Norge. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon. Med et frittstående anneks får du bedre plass uten å utvide selve hytta.


Men også en minihytte på tunet krever søkna og mange kommuner sier tvert nei. Med et anneks får du nemlig et sommerhus i hagen. Når du kjøper Boder, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg