mandag 15. oktober 2018

Liberon møbelrens

Det er viktig å rengjøre treverk skånsomt for å få et godt resultat. Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat. Liberon møbelrenser løser problemene. Dette rensemidlet er unikt.


Nettlager Selges ikke fra. Velg riktig farge(r) på skjellakkstiftene.

Alle farger kan blandes, slik at du får riktig nyanse. Til huskeliste Tips til evig liv. Neste steg var da å behandle kisten. Harde overflater som lakk,. Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate.


Ideell for treverk som utsettes for daglig slitasje. Specialist wood care products to renovate, repair, prepare all kind of wood surfaces. Ringfjerneren er et kombinert voks og.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Rens først skapet med møbelrens. Møbelrengjøring for alt type treverk 2ml. Det kan også hende du kan trenger bison wax med.


Overskytende voks fjernes med spesialstålull nr. Oljen beskytter mot fukt, smuss og fett og kan brukes på alle tidligere ubehandlede overflater. Spesifikasjon: LTR Beskrivelse: LIBERON MØBELRENSER. Til oppløsning av gamle vokslag og grundig rensing og rengjøring av møbler uten å endre treverkets. Hvis overfl aten blir lysere og kluten skitten, er overfl aten vokset.


Overflaten må være ren og tørr. Bruk ikke vann i forbindelse med maling- og lakkfjerning - det vil skade treverket. Denne rensen skrubbes inn med fin stålull.


Da er det teaken som skal få nytt liv! Etter rensingen mattet jeg teaken ned med slipepapir i korning. Vedlikeholdsbehandling tar kun få minutter! Har en kjøkkenbenk av heltre som trenger olje.


This website uses cookies to improve your experience.

Flekker på klær, duker og bord er vanskelig å unngå i løpet av julen. Her er noen tips til hvordan du kan overvinne dem. Det blir fort mange spørsmål man stiller seg før man har kommet ordentlig i gang. Klipp av en dott av Libreon stålull nr. Rør dette godt sammen og fyll det på en stor sprøyte.


Kontaktlim SSuper kan brukes til de fleste materialer, som tre, metall, PVC, trefiberplater, kartong, glass, lær, gummi. Det er faktisk veldig enkelt å holde benkeplaten i tre i god stand. Jobben gjør du unna på noen få minutter! Jeg brukte flere dotter med stålull og dynket de godt med flytende møbelrens etterhvert. GAMLE ARVEMØBLER BLIR SOM NYE!


Inne i ovnen brukes spesialrensemidler for ovner som f. Påfør Panelvoks med en pensel eller rulle i treverkets fiberretning. Jeg har bare oljet min stratkropp av or med liberon finishing oil. Har et lakkert, svart piano som har stått på lager i minst år, alder ca år. Det finnes mange ulike typer treolje i ulike prisklasser å få kjøpt. Dypp en bit fin stålull i møbelrens og gni over bordet.


Hør med nærmeste byggevarehus eller fargehandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg