fredag 20. juli 2018

Høvlet trelast dimensjoner

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Her har vi samlet konstruksjonsvirke og annen høvellast som rekker, lekter, sløyfer og trelast som er fingerskjøtt og fotkappet. Hvit trelast Hvite materialer i gran og furu kan brukes til det meste,. Alle dimensjoner er høvlet eller justert, altså vanlig salgs- og lagervare.


Trelast er en fellesbetegnelse.

MAXBO har konstruksjonsvirke til stendere, takbjelker, sperrer og bjelkelag. Kjøp på nett eller i butikk. Konstruksjonsvirke, også kalt K-virke, produseres av høvlet trevirke med gran eller furu som råstoff,. Norsk impregneringskontroll.


Cblir brukt til forskalingsarbeid og i stillas. Cog Cblir brukt i byggverk. Skurlast lages av rundt tømmer, mens høvellast etter tørking i tillegg blir høvlet og justert slik at de blir helt plane,.

Jeg lurer litt på hva slags dimensjoner plank i en. Villmarkspanel bredde 100mm-175mm kr pr. Andre dimensjoner på bestilling. Skurlast (saget trelast for industri) er et naturlig, fornybar og sunt materiale. Det er lett å jobbe med og er holdbart.


En perfekt innsatsvare til industriproduksjon. Sørlaminering kan tilby Splittet Limtre til sperrer og gulvbjelkelag, der dimensjoner. Fra de fleste kan du bestille trelast i mange dimensjoner ,. Tre er enkelt å bearbeide og. Justert last er skåret trelast som er høvlet til korrekte mål etter tørking.


Til innvendig bruk blir furupanelet høvlet på begge sider. Se nettsiden vår for mer informasjon. Info om trelast dimensjoner standard. Resultater fra søkemotorer!


Høy styrke i forhold til vekt gir muligheter for store spenn.

Vi produserer det meste innen justert trelast. S4S) Tegning Bilde Profil Tresort Kvalitet Tykkelse Bredde Dekk-bredde Pcs. R R=3mm Gran ABC 28: 45: 45. Dobbelfals er en liggende kledning med dobbel høvlet. Valg av dimensjoner til konstruksjoner og løsninger gjøres av kvalifisert.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Kontakt oss på E-post: billingstad. Når du kjøper Impregnert trevirke, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Dersom man håndterer trelast og har. Rupanel kunne en få som både bord og som plank i mange dimensjoner.


Bord- og benkeplater i flere tykkelser. UTVENDIG GRAN, STÅENDE PANEL. Leveres høvlet på én side. Panel leveres standard med en bredde på 120–2mm.


Dette er materialer som enda ikke er høvlet ,. Dette kan gjøres ved at man kløver større dimensjoner eller. Biprodukter i forbindelse med produksjon av trelast. Prekappet emballasje bord og labanker i alle dimensjoner og lengder,. Høvlet - terassebor takbord og utvending kledning. Denne måten å sortere og produsere trelast på er slik det ble.


Enten det er standard dimensjoner ,. Vi kan også levere utvendig kledning med høvlet. Trykkimpregnert styrkesortert konstruksjonsvirke er trevirke av furu høvlet med. Enkelfals er en liggende kledning med en høvlet fals, forsiden er uhøvlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg