tirsdag 15. mai 2018

Gulvmaling til garasje

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Maling til industrigulv og garasje.


Vannbasert gulvmaling som anbefales til bruk på ubehandlede og malte gulv innendørs. Den kan brukes på alle typer tre- og betongunderlag og gir en halvmatt overflate.

Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave. Biltema har fått noe rimelig to-komp gulvmaling for garasjer etc. Går man til fargehandleren og ber om maling. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent.


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje , fjøs, verksted og lager. Fortynning til epoxymaling. Men også som med maling gjelder samme krav til grunnarbeid også for beising.

Det er flere grunner til at det å legge epoxygulv i garasjen har blitt så populært de siste årene. En epoxy gulvmaling tåler denne belastningen uten problem. Gulvmaling til industrigulv og garasje. Skal bli godt å få et ordentlig gulv på plass, sette opp hyller og få orden i garasjen Jeg ser også frem til tilbakemeldinger.


Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Vi bygger din drømmegarasje tilpasset din tomt og bolig! Vi levere epoxybelegg til gjør det selv markedet.


Det vi anbefaler i garasje er som følger: 1. Nok om det, over til det jeg hadde i tankene;. Som totalt blir ca 800kr til en garasje på 48m2. Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert.


Spørsmål til de som vet, det står max strøk på spannet, vil det da si maks 2. OXAN GULVOLJE fra Jotun var en alkydbasert olje til tre og betong. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Er resistent mot olje, syrer, fett og løsningsmiddel.

Brukes til rengjøring i f. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. Garasjer , fabrikker og bilverksteder. Sigural Epoksymaling er en 2-komponent vanntynbar maling til bruk på belastede gulv, som garasjer ,. Flurethan gulvmaling - Flügger Flurethan gulvmaling er en spesiell robust og diffusjonstett urethan gulvmaling. Alle disse egenskapene pluss mange flere til kun kr 29- pr kvadratmeter inkl mva. Noen som har prøvd 2K gulvmaling fra.


På min 60mgarasje kjøpte jeg slike sett og det holdt til 2. Epoxy gulvmaling forenkler rengjøringen! Tips en venn om denne annonsen. Dermed holder et 5L-spann til ca.


Husk å bestille tynner, ca. Skriv til oss Chat med oss ved å klikke nederst i høyre. Egnet for normal til medium mekanisk og kjemisk belastning som lagerområder. Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt.


Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Hey’di AS til å kontakte deg. Oxan var oljebasert gulvmaling. Jeg har produktkatalogen til trestjerner her og funderer på en farge som heter lys nougat,.


Har gått til anskaffelse av ny bolig hvor det fulgte med en snasen dobbel garasje på 46m2. På gulv er det bare råbetong, og dette må rettes opp i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg