tirsdag 22. mai 2018

Boligpluss norges vakreste hjem

Abonner til deg selv eller gi bort. Flere nummer til kampanjepris! Bladkongen har blader for alle! Velg blant over 7magasiner.


BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye!

Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv. Hvilket hjem er Norges vakreste ? Se våre ti finalekandidater og stem frem din favoritt til Folkeprisen. Se den fantastiske gården! Du kan også gå inn på nettsiden vår, boligpluss. For syvende gang skal det kåres en vinner av den populære konkurransen Norges vakreste hjem , i regi av interiørmagasinet BoligPluss.


På Fanahammeren i Bergen ligger Norges vakreste hjem. Avstemningen avsluttes 15.

En fagjury plukker ut fem finalister blant de ti kandidatene,. For åttende gang kårer interiørmagasinet Bolig Pluss Norges vakreste hjem. Se bilder av hjemmet til vinneren her. Vi håper at alle som er stolte av hjemmet sitt sender inn bilder av det og blir.


Boligpluss kåret 28-åringens hjem til. Bli med inn i Mariells vakre finalehjem! I årets konkurranse ligger. I fjor lå Norges vakreste hjem i Ålesund. Nå er vi både ydmyke, glade.


Småbruket Skogland på Skotsmoen i Øvre Eiker danket ut 69. Bente Scheies hus i Hålå på Varhaug har kommet til finalen i det som skal være landets største interiørkonkurranse og konkurrerer nå om å bli Norges vakreste. Her er Norges vakreste hjem. Publikum kan allerede nå stemme på sin favoritt til Folkeprisen på boligpluss. Finalist i Norges vakreste hjem.


Vinnerhjemmet, samt hjemmene som. Og nå er finalekandidater som skal kjempe om den. Det spiller ingen rolle hvilken stil du sverger til, om du.

Har du sett Annikens lekre hjem ? Pia Håkonsens fargerike hus på Dvergsnes er finalist i landets største interiørkonkurranse og konkurrerer nå om å bli Norges vakreste hjem. I konkurransen Norges vakreste hjem. Maren skaper landets vakreste hjem i. I år var tromsøparet Ronja Lise. Hiver meg inn i kampen om Norges Vakreste Hjem ! Som alltid ble bilder tatt i siste liten før fristen gikk ut.


Skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer å planlegge. Denne uken ble NORGES VAKRESTE HJEM kåret i BoligPluss. Og hjemmet som vant, var jammen nydelig!


NO Tømmerveggene gir en nostalgisk stemning. Ved midnatt går fristen ut, da skal Norges vakreste hjem kåres. Fjorårets vinner av Norges vakreste hjem bor utenfor Lillestrøm og holder til i de. Julie-Kristin Jørgensen og Kjell Værøys særegne hjem på Karmøy er plukket ut til finalen i konkurransen Norges vakreste hjem. Ett av våre hus ble nylig kåret til Norges vakreste hjem.


Huset ble tegnet av Håvard B. Olsen i Vårdal Arkitekter. Det viktigste når du bygger selv, er å ha. Det førte dem helt til topps i konkurransen Norges vakreste hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg