fredag 19. januar 2018

Stillas montasje as

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!

Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Utsalg av stillas ,krympeplast,nett,verktøy og alt av forbruksvarer til montering av stillas. Profesjonell montering og demontering. Alt innen stillasmontering og utleie. Espenes AS tilbyr stiger, stillas , gardintrapper, transportkasser m. Vi er spesialister på krympeplast og midlertidige tak.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer. Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en.


Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret. Med over år erfaring innenfor bransjen, garanterer vi kvalitet i arbeidet vi leverer. Vi leier ut stillas i hele Hordaland.


Vi prioriterer sikkerhet, og benytter. Fallsikringskurs på norsk vil bli holdt i. Vi ønsket å investere i Bryne FK fordi vi hadde hørt mye godt om nettverket til klubben, og gjennom dette synliggjør bedriften og det vi holder på med. Vi får en rekke spørsmål knyttet til krav til kompetanse for bygging av stillas. For mange er det noe uklart når regelverket slår inn, og hva som kreves av. Montasje og brukerveiledning SPAN 300W (DOBBEL BREDDE) ADVARSEL!


Se hele profilen på LinkedIn og finn Kim. Kim Erik har jobber oppført på profilen. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas.


Jamax stillassystem er enkelt å montere, uten bruk av verktøy. Systemet består av få hovedkomponenter, som enkelt settes sammen. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas.

FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE. Fra dag én har vårt hovedfokus vært å levere stillaser med god service, samt yte kundeoppfølging. Utsalg av verneutstyr,arbeidsklær,krympeplast, stillas tilbehør og alle naturlig forbruksvarer. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder!


Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff! HABITAT safety welding system. Svært gunstig på større prosjekter hvor. Har og et Instant Span stillas som er litt mindre,.


Jamax bare setter du nedi og vipper på en lås for hånd. Dette er grunnet montasje av rekkverk. Som en fjerdegenerasjons stillasbedrift med mange års erfaring tilbyr vi alle slags stillas -løsninger til alle formål. Kontakt oss for en gratis befaring. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Kriteriene er som følger:. Denne montasje og brukerveiledningen gir instruksjon om korrekt montering og sikker bruk av Instant Blitz-Fix stillas. Bruker er ansvarlig for at montasje.


IVAR Langevatn vannbehandlingsanlegg bygges ut med Alustar stillas - og understøttelsesløsninger. Spiker og skruer folder_open. Aluhak står for produksjon, salg, utleie og.


Tilbehør Beslag til dør og port;. YEBOLT TIL STILLAS Ø8XStigesenteret AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg