torsdag 18. januar 2018

Leie tepperenser jernia

Vi leide en tepperenser på Maxbo Løren i Oslo, den fungerte fint. Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. God kvalitet til lave priser.


Vi leier ut Kärcher proffe rengjøringsmaskiner til private brukere (husholdning) og bedrifter.

Har du behov for å rengjøre tepper, møbler eller bilinteriør? Utleie møbel- og tepperensemaskin. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Hos oss kan du leie tepperenser.


Kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon, for små og mellomstore flater som tepper og møbler. I stedet for å betale leie fra kr 19-. C Innkjøring fra Akersveien via Telthusbakken Tlf.


Rimelig leie av tepperenser i Trondheim og omegn.

Lei alt fra bil, båt og motorsykkel til friluftsutstyr og verktøy av andre privatpersoner på Norges største markedsplass for leie av ting. Flekker på teppet, bilinteriøret eller sofaen? Døgnpris: Kr 27- Helgepris: Kr 45-Maskinene er meget enkle i bruk. Vi gir deg nødvendig veiledning.


Maskinen er også velegnet for å rense møbler, seter i bil. Velkommen til Kärcher Norge. Cleanfix TW6er en større tepperenser som egner seg bra til store arealer. Den har flere dyser som sprayer ut veske og er svært effektiv til.


Tenker å leie en tepperensemaskin. Tepperenser til bilinteriør? Vår mest populære tepperenser avpasset for mindre arealer. Leveres både med lite munnstykke til bilseterens og.


Ski Bygg har et stort utvalg av spesialverktøy som du kan leie til avtalte tider basert på døgn og helgepriser. Lagerboder til leie i Gardermoen Næringspark ved Jessheim. Dersom du er på flyttefot på Øvre Romerike er dette et rimelig alternativ.


Markedets beste tepperenser. Ren Service AS benytter seg av profesjonelt utstyr for å rense tepper.

Kompakt dampvasker som enkelt løser opp såperester, fettflekker og annet inngrodd smuss. Besøk oss i dag for en nærmere avtale! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Effektiv tepperenser for rensing av tepper eller møbler. Ved rensing av møbler må eget møbelmunnstykke brukes. Rensemiddel selges som rekvisita. Du kan rengjøre vegg-til-vegg-tepper, møbler og bilseter helt inn til. Hei lurer på om dere har tepperenser å leie ut?


Reservèr maskin om du vil leie en helg. Du kan laste ned veiledning til hvordan du bruker maskinen her eller klikk på bildet under her. Vi leier ut tepperenser som er veldig effektiv til både tepper og møbler. Er du lei av å rydde og vaske alene mens typen ligger på sofaen?


Her får du tips til å snu på flisa. Rogalands beste priser på utleie av lifter, minigravere, maskiner, tilhengere, verktøy og mye mer! Jernia (Nesodden, Akershus, Norway).


Vi er dine kompiser, og gir deg prisgaranti på neste leie ! Dette betyr at vi til enhver tid har Weber produkter på lager og kan selge alt fra de minste. Tjenester Logistikk Verkstedutstyr Kurs og kompetanse Masterservice Fakturakopi Utlån Lån og leie for kunder ORSYWEB.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg