torsdag 28. desember 2017

Vedlikeholdsfri kledning kebony

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kebony er et treverk anbefalt av ledende arkitekter. Det er bærekraftig og vedlikeholdsfritt, og er mye brukt til tre-terrasser og utvending kledning. Skal bygge funkisbolig frå Boligpartner - Quadra Milano. Ser på muligheten for å bruke vedlikeholdsfri kledning på huset, men blir litt småskremt av prisane på.


Kebony wood products are suitable for a multitude of applications and designs encompassing both outdoor and indoor applications. Er du lei av å male og liker grå og værbitt kledning er kebony tingen. Dette Kebony produktet er laget av FSC sertifisert furu som er behandlet med et biobasert, fornybart innsatsstoff.


Den patenterte Kebony teknologien gir et unikt. Eksempler på denne typen vedlikeholdsvennlig kledning er tre som Kebony ,. Mange lesere kjenner igjen det sørgelige resultatet av galvanisert spiker på kebony kledning. Vedlikeholdsfri kledning – Det er egentlig ingen kledning som er helt.


Kebony har plikt til å forklare hvilke følger ulike. Få også med at selv om kledning kalles vedlikeholdsfri , så er den altså vedlikeholdsvennlig. I tre blir det hengende støv og skitt fra sur nedbør,. Kontinuerlig produktutvikling gjør at utvalget av typer kledning stadig. Moderne teknologi og nytenkning har gjort det enklere å få en hytte til å bli mer eller mindre vedlikeholdsfri.


Miljøkledning er en vedlikeholdsfri kledning av seinvokst gran fra Valdres. Gir ingen mikroplast og reduserte utslipp av CO2. Den tradisjonelle kledningen kan.


Brentkledningen kan brukes som ytterkledning, innerkledning og tak. Ved å bruke Kebony -tre på ytterveggene slipper du å beise eller male kledningen på huset. Produksjon av det norske trevirket startet for fullt i. Kledning av seinvokst gran er en holdbar kledning selv uten maling eller beis.


Dette fordi gran har stor motstand mot fuktinntrengning. Husets originale gråsvarte kledning er resultatet av et. Malmfuru har lange tradisjoner her til lands - og velger du utendørs kledning i malmfuru fra Moelven får du en vakker grå fasade med lite vedlikehold og lang levetid.


Vi mener det finnes et Alutile-produkt som gir en kledelig kledning for enhver anledning, uansett byggtype. Kebony -tre som kan også benyttes på brygger, terrasser, i utekjøkken og som levegger. Med Accoya kledning får du en flott og vedlikeholdsfri fasade på din bolig eller bygg. Med utvalget fra Superwood kan du blant annet få vedlikeholdsfri kledning du slipper å bekymre deg for! Vi hadde nok endt opp med royal,.


Nesten vedlikeholdsfri terrasse. Impregnert trelast brukes til terrasser,. Selskapet tilbyr vedlikeholdsfrie terrassebord med eksklusivt utseende og lang holdbarhet. Kebony Furu Terrasse leveres brunt og utvikler en sølvgrå patina over tid når produktet eksponeres for sollys og regn.


Bildene er hentet fra en nyere enebolig i Tromsø, men kan være opplevd av flere med ubehandlete trefasader. Kebony kan brukes til mange formål, som kledning av hytter og andre bygninger,. Skulle være vedlikeholdsfri. Vi må respektere arkitekturen, men det kan ikke være slik at vi må skifte kledning hvert tiende år. Europas største krysslaminerte trekonstruksjon med Kebony - kledning står i Trondheim.


VEDLIKEHOLDSFRI : Denne hytta på Barøya i Åfjord kommune har vedlikeholdsfri kledning i malmfuru. Nielsen opplyser at Kebony Radiata er vedlikeholdsfri og Svanemerket. Kebony kledning , terrasse- og takbord Dokumentsdato: 16.


Trevirket har ca åtte ganger bedre råtemotstand enn det opprinnelige treet,. Specialtre AS baserer sin virksomhet på direkte kontakt med råvareleverandører og produksjonsbedrifter. Cedral Board er det perfekte valget for en vedlikeholdsfri kledning.


Grårudsplass, Holmestrand brygge. Kebony sine kledningsprodukter er meget holdbare, stabile, og krever ingen etterbehandling utover vanlig renhold. Men da har du også en terrasse som er varig, vakker og vedlikeholdsfri om du vil. Og det er stadig flere som ønsker seg nettopp det,.


Guide over vedlikeholdsfrie terrassebord. Skal du velge kompositt, kebony eller andre typer? Kebony is beautiful wood recommended by leading architects. It is sustainable, durable and requires no maintenance beyond normal cleaning.


Vi var tidlig ute og har lang erfaring med bruk av kebony treverk. Se forøvrig denne artikkelen fra Fædrelandsvennen om miljøvennlig kledning.

Vedlikeholdsfri kledning kebony

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg