fredag 8. desember 2017

Gapahuk laftet

Sjekk ut Gapahuk Byggesett Pris. Gapahuk bygget i stavlaft, med laftet raust og store vinduer i front som gir mye lys. Lukket gapahuk med bålplass inne og pipe.


Brede benkplasser som gir mulighet. Gapahuker for Heidal Rafting til bruk for overnatting villmarkscamp. Flere av våre lafteprosjekter.

Bygging av stabbur og gapahuk i laftet tømmer. En gapahuk er et byggverk av trematerialer, opprinnelig ment for nødtørftig overnatting. Den har kun tre vegger og tak, eventuelt to sidevegger og skråtak helt ned.


Tekniske data Grunnflate mStørste dybde m Største bredde m Romslig gapahuk som gir fin skjerming mot vær og vind. Vi produserer Gapahuker i ønsket mål. Vi bruker 6xtømmer og 8xstolper. Leverast som byggesett klargjort for torvtak.


Kan leverast i andre storleikar. Det følgjer med vegleiing.

Leveres i flere forskjellige størrelser fra 2mtil 19m2. En gapahuk kan være alt fra et enkelt skråtak til ei hytte med tre vegger og åpning mot en bålplass. Her viser vi hvordan du kan bygge en solid gapahuk i din egen.


Skigarden har laftet en flott gapahuk på ca kvm. Den står utstilt på CirkleK i Hernes, hvis du vil ta den i nærmere øyesyn. Uansett: leste at Gapahuk er ulovlig å sette opp. Har du drømmer om egen gapahuk hjemme i hagen eller på hytta?


Eller har du kanskje planer om et anneks eller et stabbur? Gry jobber som lærer på en skole der noen av de elvene. Stokkene er laftet og det er benker på tre vegger innvendig, men også her er det jordgulv. Bilde viser en gapahuk i reisverk og bordkledning. Denne gapahuken er ideell for.


Monteringsanvisning Gapahuk Jotunheimen 1. Avhengig av værforhold og sesong under monteringen vil laftet trekke seg noe sammen når det tørker. Noen reiser en gapahuk , andre arbeider med små hus og hytter. Fra parkeringsplass ved Vangshaugen til gapahuk på Stortela. Vår filosofi er å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk. Med grunneiers tilatelse mener jeg det er lov å bygge permanent gapahuk av materialer man finner på plassen.


Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.

Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Klikk her for å se data om dette nettstedet. Og så flott rasteplass og soverrom det blir av det! Vår nye gapahuk – “Hugarhaughuken” – er nå ferdig laftet ! Den øvre delen blir nå demontert for å transporteres til fjells.


Nedre halvdel er som tidligere. Nye populære produkter: gapahuk ,. Utebord - laftet understell med bord i mitten og sittekrakker på begge sider lengden. Kan være fra 0m til 0m.


Med kinninger får partiet av stokken der laftet skal hogges et sekskantet tverrsnitt, noe som gjør det lettere å måle og merke for hogget. Velkommen til Hovin Laft - Kvalitet med historisk sus. Fra treet står i rot til nøkkelferdig hjem, ta kontakt for mer info! Billig bo utebod og redskapsbod på nett!


Gode minner og overskudd samles inn og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg