onsdag 31. mai 2017

Sigural epoxy farger

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Sigural benyttes på gulv og vegger av betong og mur.


Bruk vårt fargekart for epoxy gulv for å finne riktig løsning.

Tidligere malte flater avfettes og mattslipes. Nystøpt eller ubehandlet gulv må først slipes eller. Påføringsmetode er pensel, rull, høytrykksprøyte. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. I tillegg til styrken, og at det er enkelt å vedlikeholde, finnes epoksymaling i mange farger ,. Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY -maling farlig?


Kan blandes i mange farger. Malingen har ekstrem god vedheft til alle.

Sorter etter: Filtrer produkter Slett alle filtere. Før vi setter i gang med å legge epoxy på garasjegulvet,. Om vannet samler seg i små dråper og ikke farger betongen mørkere,. Det kan være blankt eller matt og finnes i flere farger.


Fåes i mange farger og holder i massevis til en garasje. Meget slitesterk, klar farge. Husk at farger på en nettside aldri kan gjengis helt nøyaktig. Vannbasert epoxy er vår anbefaling i kjellere og rom i bolighus samt kontorer osv. Velg farge i nedtrekksmenyen.


Syrevask gulvet, sparkle eventuelle sprekker og sår med sementsparkel og påfør så strøk. Flotte farger og ideer for deg. Sliping Alternativ til syrevasking er sliping.


Før maling må gulvet støvsuges grundig. Luktsvak blank to-komponent epoxy maling til innvendig bruk. Benyttes på gulv og vegger av betong og mur i boliger, industri og landbruk. Knallsterk og grønn på farge.


Men hva du enn gjør, så husk at maling med epoxy er helseskadelig,.

Epoksymaling til betonggulv i valgfri farge 1kr. Kan du si noe mer eksakt om prisen på akryl? Fargekart og fargelære vist ved ulike artikler om farger og fargebruk. TEKNISK DATABLAD SIGURAL 2-KOMPONENT EPOXYMALING Oplysninger i dette datablad er baseret på omfattende laboratorieprøver og praktisk erfaring.


Bengalakk, tre stjernes golvmaling, sigural epoxy ? Kanskje har de endå betre forslag? Eg ynskjer ikkje voldsomt med glans! Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse. Når du velger farger og produkter fra Jotun, kan du være helt trygg på at fargene er estetisk vakre, og at huset vil holde seg vakkert lenge.


Hvilke farger egner seg best på gulv? Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Herdeplastbelegg leveres i et stort antall typer og varianter. De mest kjente beleggstypene bygges opp av plastene epoxy , polyuretan og acyrl,. Eksakt dekkevne avhenger av overflatend forhold.


Hvis en farge skal endres drastisk, trenger du kanskje flere strøk. Dette er et estimat basert på strøk. De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene.


Prøve en ny farge hjemme i år! Men ønsker du en annen type kan vi som regel blande en sammen så du får den perfekte fargen for deg. Mange har de seneste årene fått øynene opp for epoxygulv.


Det gir et uttall av muligheter på finish, farge og glans. Her er det kun fantasien som setter. EpoxyMaling legger epoxy på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg