fredag 12. mai 2017

Moelven panel brosjyre

Velg 3-fløyet eller 2-fløyet oppsett. Last opp bilder og logoer. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Behandlet og ubehandlet innvendig panel. Passer like godt hjemme som på hytta.


Nå er alt mulig når det kommer til paneler i tre!

Innovative løsninger i tre. Vi jobber mot arkitekter og prosjektmarkedet. Referanser under: Bilder og Album. Fire Front – Loc Wall – Portal og dørpakke – Multi Room – Chat Box – Eco Panel Dokumentsdato:.


Dette er en panel som skal etterligne laftetømmer, så det blir penest å veksle innvendige hjørner. Moelven Modus AS – Sentral. Bruksområder: Osp kan benyttes til interiør, panel , bad og badstue.


Sprekkpanel med sin rette kant med et lite spor gir et moderne, enkelt og varmt uttrykk i alle rom. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.

Panel , furugulv, kledning, K-bjelke, limtre - standard eller etter spesifikasjon. Våre heltre interiørprodukter produseres i gran eller furu. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Glattpanel gir et moderne. Innvendig panel brukes som oftest på vegg eller i himling, men kan også brukes som brystningspanel mm. Panelen monteres stående, liggende eller diagonalt.


Hva koster det egentlig med fabrikkmalt kledning? Fra gammelt, gulnet panel til ny og trendy beisfarge – raskt og enkelt! Fargen på varmebehandlede terrasser i termofuru er kastanjebrun, og vil over tid gi en. Vi hjelper deg med å finne produkter og løsninger som passer din stil og dine behov.


Enten det er et nytt kjøkken, riktig farge til veggen, legge gulv eller. Pass på at bordene er slått helt sammen før det spikres. Brosjyre Ytelseserklæring.


MAN - Monteringsanvisning - Montering av panel. FDV – Forvaltning, drift og vedlikehold. Ekte og naturlig panel med et bredt spekter av standardfarger og faser.


Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger.

På betonggulv kan gulvet monteres flytende, helliming eller skrues på med spesialskruer. Isolasjon, el-montasje og utvendig panel monteres fortsatt manuelt, sier Samuelsson. Vi kan levere det meste innen laftetømmer, takåser, grove firkanter, villmarkspanel og spetepanel. Rektanguler kledning og innvendig panel er også noe vi leverer.


Panel kan monteres stående, liggende, på langs, på tvers, rett, skrått, som brystning eller i full høyde. Hva du velger er opp til deg og din smak. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun 79. Våre produkter og tjenester selges til kunder innen tre hovedsegment: foredlingsindustri, handel og byggevirksomhet. FURU 12X1SKYGGESKRÅ NATUR.


Klikk på linken over for å hente ITBaktuelts brosjyre. FASADE Cembrit fibersementplank og - panel leveres med en robust overflate som tåler hardt vær og krevende klima. Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. PREMIUM TREBESKYTTELSE PANEL PREMIUM TREBESKYTTELSE TERRASSE.


Share: TAGGER: VIDEO, FOTO,. Ny brosjyre , media, reklame etc. Prosjekt håndterer også alle evt. Kvistfri furu har blitt et meget populært produkt til panel både for tak og vegger. De fleste kunder ønsker en hvit lasert overflate for å bevare den lyse trefargen.


Salgssjef Svein Erik Kilen ved Telemarksbruket viser hvor de produserer Malm100.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg