mandag 6. februar 2017

Gapahuk stavlaft

Vi bruker 6xtømmer og 8xstolper. Leverast heil eller flatpakka. Gapahuk i stavlaft klargjort for torvtak. En gapahuk er perfekt på korte turer i skog og mark, på orrfuglleik eller på fisketur. Med full åpning i front får man følelsen av å sove under åpen himmel.


Vi har spesialisert oss på å produsere stavlaft og tømmerrammer i tradisjonell stil.

Dette er en metode som har vært testet av stormer og uvær gjennom flere. En gapahuk kan være alt fra et enkelt skråtak til ei hytte med tre vegger og åpning mot en bålplass. Her viser vi hvordan du kan bygge en solid gapahuk i din egen. Rindalshytter bygger laft og stavlafthytter av høy kvalitet med norsk kortreist tømmer og lokale håndverkere i Rindal.


GAPAHUK , er resultatet av et. Denne Pinnen ble oppdaget av Anna Harris. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Stavlaft gapahuk selges fra FINN. Norges mest populære gapahuk.

Sammenlign pris på tarp og gapahuk. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 4nettbutikker. Vi leverer håndlaftede hytter i laft og stavlaft , hvis dere ønsker mer informasjon om de ulike lafteteknikkene kan dere besøke vår hjemmeside.


Har du drømmer om egen gapahuk hjemme i hagen eller på hytta? Eller har du kanskje planer om et anneks eller et stabbur? Den har kun tre vegger og tak, eventuelt to sidevegger og skråtak helt ned. Unsubscribe from Extra Stiftelsen? Dei skulle eigentleg reparera på ein gamal gapahuk , foreldreutvalet som tidlegare i vår byrja på jobben på Varafjell.


Skulle vi få til noko skikkeleg så. Les mer om Campx Backpacker gapahuk. Sov i Naturen - Overnatting i gapahuk. Nye populære produkter: gapahuk , utebor stabber og kasse i stavlaft. BESKRIVELSE: Uthus og anneks i stavlaft.


Areal: Uthus areal kvm, herav svalgang kvm. Nore Laft er tuftet på norske lafte-tradisjoner. Småhusene produserer i stavlaft av eller tømmer, og evt. Der produserer me mellom anna badestamper, anneks, gapahuk , utemøbler, sledekasse og industrimodeller.


Verksemda held til på Ryssta midt i Setesdal.

Det er flere gode løsninger i laftebygg vedrørende elektrisk anlegg, også dersom man ønsker skjult. Med stavlaft kombinerer man det beste fra to. Den vil være åpen for alle turglade sommer som vinter.


Byggesettet lages i solide dimensjoner i en stavlaft -konstruksjon. Han kjørte fornøyd av gårde med en gapahuk i stedet. Det gjør jo nesten samme nytten. Kunden er ansvarlig for fundament, elektriker, rørlegger og murer,. Stav og laft as leverer tømmerkassa eller står for heile byggeprosessen.


Vi lager laftebygg i laft, stavlaft eller ein kombinasjon av desse. Grillhytte i god kvalitet til en rimelig pris. Teknikken kalles stavlaft. Bilde viser en gapahuk i reisverk og bordkledning. En enkel og ganske rimelig huk som ligger langt unna allfarvei.


Stolpene er i 8” x 8” og bunn- og toppsviller 4” x 8”. Vi tegner, prosjekterer og produserer til bevisste kunder som investerer i kvalitet for generasjoner. Vi kan ta full kontroll over alle deler. Hvis du begynner å planlegge allerde nå, kan du ha gapahuken klar til bruk til våren igjen.


Det er meg du vil primært vil holde kontakten me fra første henvendelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg