torsdag 9. februar 2017

Elektrisk stiftepistol

Carl Stahl tilbyr også service og sertifisering til offshore og onshorebransjen. Slagferdig med Bosch elektriske stiftepistoler. Enkelt og greit: De hendige stiftepistolene fra Bosch,.


Skyt det fast på et blunk - enkelt og greit med en stiftepistol ! Manuelle og elektriske heftepistoler til både hobbybruk og proffer.

Heftepistolene våre, fra bl. Rapi Bosch og Cocraft, kan brukes til så mangt, som å feste. Spikrer du bare en gang i blant blir du ikke spesielt go og da blir det heller ikke pent. Det kan også bli svært smertefullt. Stiftepistol for smaltråd og spiker.


Søk etter elektrisk stiftepistol på Kelkoo. Ergonomisk utforming, rekylfri. Den batteridrevne stiftepistolen Bosch PTK LI er praktisk, og Li–ion–teknologi sørger for at den er utholdende – oppdag klassens mest praktiske elektriske.

Slagstyrkeregulering gjennom trykk. Har universalmagasin for bruk av dobbelspiker alternativ spiker uten omstilling. For klammerspikring i panel, takplater, lister samt diverse arbeid. Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.


Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Rapid stiftepistol PRO R6elektrisk. Derfor brukte vi både små og store hender da vi satte seks stiftepistoler på en rekke oppgaver. Bosch V batteridrevet stiftepistol Enkelt feste uten ledning.


Stifting av spiker og klammer med inntil mm lengde med det kraftige batteriet på V. Kompatible blekkpatroner og originale blekkpatroner som er 1 kompatible med din skriver. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Enkel og kraftig stiftepistol for bruk til plakater, stoff og mer. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører. Slitesterkt aluminiumshode.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Skrumaskin, Spikerpistolen. Hos MAXBO finner du hendige stiftepistoler i proff kvalitet.

Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer som skal festes sammen, f. DuoTac – du kan velge å bruke stifter hvis du ønsker sterkere feste.


Elektronisk slagkraftinnstilling for optimalt arbeidsresultat ved bruk av. DPT353Z Klikk for mer info. Li-ion batteri 18V - Stift dimensjoner. Praktisk og funksjonell stiftepistol fra Hyundai.


Proffer som skyter spiker kjenner godt til Bostitch-pistoler, være seg på luft eller gass. Det ble første gang fortalt her på. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Det er ulike typer stifter og stiftemaskiner til forskjellige typer formål. Du bør også vurdere elektriske. You have already flagged this document. Elektrisk Det er ingen produkter i denne kategorien. Thank you, for helping us keep this platform clean.


Klemmelengde: 6-mm Dykkert type Dykkertlengde: mm. Mål: 1x 1x 3mm Dobbelt magasin for både. Enkel stiftepistol til mindre arbeidsoppgaver. Bruker stifter rød type størrelse fra til 8mm.


Hos Carl Ras kan du finde en ny hæftepistol eller hæftehammer - og købe nye hæfteklammer i forskellige størrelser, hvis du er løbet tør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg