tirsdag 31. januar 2017

Stillas huspakke

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.

Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up! Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Ferdig montert har den arbeidshøyde på inntil meter, eller bredde på inntil meter, avhengig av montering. Huspakke Mini er det ideelle stillaset til småfiksing på lave hus, hytter og uthus.


Et billig stillas med mange bruksområder. Bildet viser monteringsalternativer.

Alutec er landets ledende produsent av stillas. Jamax stillassystem tilbys som pakkeløsninger og enkeltkomponenter. En standard stillaspakke for trygt og effektivt vedlikehold av din bolig. Vårt fasadestillas Instant Blitz-Fix er et moderne moduloppbygget rammestillas i aluminium. Annonsert stillas er typegodkjent i Norge og komplett ihht.


Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Vær alltid oppmerksom på kravene som stilles til deg som bruker av våre maskiner. Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt. Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene. Komplette pakker med stillbare føtter og veggfester.


Jamax huspakker leveres komplett som vist på tegning, inkl. Finn beste pris på Rubrikk. Trykk på knappen forespørsel for å motta tilbud på stillaset inkl frakt. Utvidelse av huspakke 56mtil huspakke 75mPrisen er eks mva. Se beste pris på Jamax Huspakke (m2).


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Alle stillas kan leveres i kombinasjon med tilhenger, kontakt oss for tilbud. Arbeidshøyde opptil 4-m. Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Vi er et profesjonelt stillasfirma som tilbyr stillastjenester for private kunder og byggefirmaer.


Vi oppmuntrer dere til å ta kontakt med oss for en. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. Vi leverer alt av stillas.


Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til private, små og mellomstore bedrifter og storkunder. Perfekt til maling av hus og lignende. STILLASGRUPPEN AS - Tar ditt prosjekt til nye høyder! Alusafe stillas for salg og utleie til privat og proff!


HABITAT safety welding system. Ja da har jeg gått til innkjøp av en jamax stillas huspakke nr 1. Hallingdal og de fleste kjører dette systemet. I vår nettbutikk tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør.


Er ikke netthandel noe for deg, så kan du gjerne kontakte oss på telefon eller. Våre stillasmontører har fagbrev og lang erfaring innen stillas. FØRSTEKLASSES KVALITET OG SERVICE.


Annonsen jamax stillas huspakke brukt gang selges pga. Det er dessverre umulig å vise bilder eller. Instant Norge er en komplett leverandør av lift og stillas.


Vi representerer ledende produsenter som Instant , Dingli,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg