onsdag 11. januar 2017

Altrex stillas

Stort utvalg av stillaser. Stillaser til alle formål. Trenger du et litt uvanlig stillas? Se hvilke løsninger vi kan tilby. Lett å håndtere og enkelt å montere.


Ditt sikreste og mest effektive systePeri Up!

Les mer om våre stillaser her. Jamax er et norskprodusert stillassystem som er lett å montere. Working safely at heights. De har et rykte for å opprettholde, som de gjør nå. Den ideelle løsningen for bl.


Vår leverandør av stillaser er Altrex. BAS Maskinutleie leier ut maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Vi har et bredt utvalg av maskiner og utstyr for utleie.

Her kan du se maskiner og. Altrex produserer stillaser av høy kvalitet i. Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. I vår nettbutikk tilbyr vi det meste av stillas og tilbehør. Er ikke netthandel noe for deg, så kan du gjerne kontakte oss på telefon eller. Stiger, stillas og hengeplattformer fra ALTREX.


STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for profesjonell bruk på større og mindre jobber innen bygg og anlegg. Eksempelvis nybygg, rehabilitering. Innhold: Bunnskruer i ass lengder - Stk Veggfesterør 5m - stk. Liten rullestillas til utleie 100kr i døgnet 500kr i uka.


Et bredt utvalg av stillas , rullestillas og stige som får jobben gjort. Med Lettstillas er det lett å finne en riktig stillaspakke. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Henger og stillas står lokalisert på Heimdal, og kan besiktiges der etter.


Instant fasadestillas - ca. Komplett stillas med justerbare føtter, veggfester. Aluminium rullestillas til salgs. Finn beste pris på Rubrikk.

Er du på utkikk etter stillas , stillasdeler eller utstyr? Boka dekker minimumskravene til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas. I Smartboka kan du lytte til den innleste teksten. God kvalitet til den rigtige pris.


Rullestillas, stillas , stiger og stillas verktøy for stillasbyggere og stillasbrukere. Vi importerar lifter fra Moog og. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Dine data er trygge hos oss. Data blir brukt for å sikre deg best og korrekt veiledning.


True to the motto „Best ideas… for your safety! Foldestillads købeguide: Sådan vælger. Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker, skruer og beslag Jernvare Stige og stillas Gardintrapp 3-trinn Nor-step. Bredden på enkelttrinn cm.


Kjører du dobbestige, er trinntybden 13cm. Rene gardintrappa, men dobbel blir den litt tung. Sircon tilbyr domener, webhotell og webutvikling til lave priser.


Sjekk våre priser eller kontakt oss for tilbud. All utvikling av våre ansatte i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg