onsdag 7. april 2021

Vindu persienner

Lamellerne kan drejes 1grader og trækkes helt eller delvist op. Stor oversikt over typer solskjerming. Finn den som passer best for deg.


Hos Kid har vi et stort utvalg av persienner i god kvalitet! Velg mellom persienner i hvit og klassisk aluminium.

Bestill i vår nettbutikk i dag! Her har du persiennene som passer perfekt til de fleste NorDan vinduer og dører. Og du får dem nøyaktig tilpasset etter mål. Med Luxaflex er en persienne ikke lenger kun en persienne.


Les mer om persienner på vår hjemmeside. Se våre gardiner og persienner til lave priser! Hos oss finner du alt fra blendingsgardiner til dekorative gardiner i en mengde ulike materialer og stiler.

Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner , rullegardiner med mer. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Våre persienner leveres med forskjellige modeller i mange farger. Se alle detaljer og farger her.


Alle våre utvendige persienner er norskproduserte, konstruert for skandinaviske værforhold og gir deg god kvalitet og optimal solskjerming. Persienner kan også leveres med svevefunksjon. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vi har et stort utvalg persienner i tre og aluminium. Du finner alt fra blendingsgardiner og rullegardiner til persienner i en mengde ulike farger og stiler.


Med aluminiumspersienner får du solskjerming med lang levetid. Stort utvalg farger og modeller. Vi tilpasser persienner etter mål! Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger,. Våre utvendige persienner produseres på skreddersøm på vår fabrikk i Molde, noe som sikrer deg ypperlig kvalitet og rask leveringstid.


Netthandel med faste lave priser.

Dette fordi ZIP Screens, og til enn viss grad persienner ,. Der markiser kun blokkerer sol direkte mot vindu , men slipper inn lys og varme på sidene,. Installeres innendørs mot vindusglassets. Vi produserer markiser og persienner. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Vi leverer også persienner etter mål. Vi guider deg til den rette persienne-løsningen. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Innvendige persienner består av horisontale lameller av metall (aluminium). Samme brakett kan brukes til innfesting mot tak eller vegg. I århundrer har den gitt sitt bidrag til vinduer verden over, helt siden oppdageren Marco Polo. Kjøp Vindu persienner på Kelkoo.


VELUX persienner Juster lysmengden. RoBad , Kjøkken og spiserom. En lysdempende energigardin til vindu for flate tak som regulerer lyset og isolerer.


Overlist er i aluminium og levers i samme farge som den valgt lamel. Hvis du har vindusrammer i standardstørrelse, kan du sannsynligvis finne persienner som passer nøyaktig. Utvendige persienner stopper effektivt varmen og er meget dekorative samt lite sjenerende på fasaden. Selt er et polsk selskap som spesialiserer seg på produksjon av innvendige og utvendige solskjerming systemer.


Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg