mandag 28. september 2020

Ubehandlet furu kledning

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Vedlikeholdsvennlig, vakker og tidløs kledning. Malm1kan stå ubehandlet , og produktet vil få en sølvgrå patina innen 4-år.


Selv i et fuktig miljø hvor det regner nesten hele året, kan utvendig kledning stå ubehandlet i årevis uten å ta skade. Hos MAXBO finner du et utvalg av ubehandlet kledning - både stående og liggende.

Kjøp på nett eller i butikk. Furu , lerk, gran, osp og. Vi produserer kledning i gran av høy kvalitet og et stort utvalg i dimensjoner og profiler. Kledningen leveres enten ubehandlet , grunnet, eller grunnet og med. Tradisjonelt sett er kledning i gran mye benyttet, men stadig flere benytter seg av andre treslag.


Du kan velge mellom en rekke ulike treslag. Våre utvendige kledninger er i gran av høy kvalitet, og kan leveres både ubehandlet og behandlet,. Som håret når vi blir gamle blir også ubehandlet kledning grå etter hvert.

Like aktuell i både furu og gran. Alle kledninger fåes utført i malmfuru, ubehandlet ,. Den mest vanlige stående kledning er rektangulær kledning , ofte kalt tømmermannskledning. RENA: I militærleiren tok Forsvarsbygg sjansen på ubehandlet kledning for drøyt ti år siden, og sitter nå med 25. Bolighus med all veggkledning og taktekning av ubehandlet kjerneved av furu.


Strandveien 3 Trondheim. Gran med mm årringsbredde har noe høyere fuktopptak enn kjerneved furu. Gran som ubehandlet utvendig kledning. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Valgkriterier for panel er egen. Vi har et bredt utvalg utvendig kledning.


Rektangulært og profilert, ubehandlet og impregnert. Fra gammelt av var furu rik på kjerneved regnet som et godt materiale til konstruksjoner. Til utvendig kledning er det gran som er det mest brukte. Det å velge innvendig panel av tre gir en fin atmosfære og gjør rommet levende.


Fåvang Sag produserer de fleste profilene på paneler i gran og furu.

Feilist med en avrundet kant i ubehandlet furu. Produsert i førsteklasses furu med tilnærmet kvistfri overflate på tre sider. Treverk er den mest benyttede kledningstypen i Norge. Men når du satser på ubehandlet trevirke som kledning for hytta kan du også risikere å få en.


Dobbelfalset utvendig kledning 60° 19xmm ubehandlet gran. Kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene får du hos Ski Bygg. Ren furu uten tilsetninger. Vi lagerfører kledning i en rekke dimensjoner og profiler.


All lagerført kledning er ubehandlet , impregnert eller malt gran, men vi har også mulighet for å skaffe. Vis alle Stående kledning Liggende kledning FINNES I IMPREGNERT Fungerer stående og liggende REKTANGULÆR. Kledning rektangulær ubehandlet 19xmm gran klasse 1. Fokus - Overflatebehandling av utvendig kledning. Vi anbefaler at det velges en kledning fremstilt av utsortert.


Denne vil da være av furu. Om nytt treverk blir stående ubehandlet utendørs vil det brytes ned. På ubehandlet treverk må overflaten behandles kort tid etter at snekkerjobben er gjort.


Spør oss i XL-BYGG og kjøp kledning og. Utvendig kledning skal fungere som en. Normalt leverer vi kledning og vindusomramming ubehandlet men av god og fet furu som tradisjonelt står seg godt.


Kjøper du fabrikkgrunnet kledning i stedet for ubehandlet , må du punge ut med mer penger, men det sparer deg for en del arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg