fredag 10. juli 2020

Telefon med fingeravtrykk

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Fingeravtrykk på Android- og Windows-mobiler. Innlogging med fingeravtrykk er en teknologi som ligger i telefonen din,.


Sikkerhetsforskere har eksperimentert med mange kreative måter å låse opp mobiler på for. Jeg kan gjerne bruke fingeravtrykk til å låse opp telefonen med , nå har jeg ikke bilder eller dokumenter på den som må sikres veldig nøye,.

Du trenger ikke knote med passord for å kjøpe apper, underholdning og annet innhold gjennom Android- telefonen. Politiet mener det kan ligge bevis for narkotikaomsetning på 21-åringens telefon. Trykk på Legg til et fingeravtrykk , og hold enheten slik du vanligvis holder den når du berører Hjem-knappen.


Berør Hjem-knappen med fingeren. Politiet kan få tilgang til å åpne telefoner med fingeravtrykk ved hjelp av tvang, ifølge forslaget til ny straffeprosesslov. Hvis Pixel- eller Nexus- telefonen din har fingeravtrykkssensor, kan du bruke fingeravtrykket ditt for å låse opp telefonen , godkjenne kjøp og låse opp bestemte apper.


Her finner du din nye mobiltelefon!

De nye endringene gjør det mulig for politiet å åpne en låst telefon ,. Sensoren gjør det også mulig å låse opp telefonen med fingeravtrykket istedenfor å bruke en kode, slik det er i dag. Beskytt ditt digitale liv med øynene eller fingeravtrykk. Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Hello for å låse opp PC-en med fingeravtrykk , ansikt eller iris uten passord.


Bruk Find My Mobile funksjonen på Samsung telefon Alle Samsung-enheter kommer med Find My Mobile -funksjonen. For å omgå Samsung låseskjermen. Med banken i lomma kan du når som helst sjekke.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Hjelp til skadet telefon eller nettbrett: Jeg har hatt problemer med fingeravtrykksensoren på sin samsung telefon.


Forskere fra University of California, Davis har utviklet en sensor som ikke bare skanner fingeravtrykket i dybden, men også kan registrere blodårer og. Hvis du har en bærbar PC eller tastatur som er utstyrt med en biometrisk sensor som en fingeravtrykksleser, da har du muligheten til å logge på Windows konto ved. Beskytt mobilens innhold og privatlivet ditt og lås opp telefonen med ditt eget fingeravtrykk. Hold den private informasjonen på telefonen din for deg selv ved å låse den for uautoriserte brukere og lås den opp med noe unikt bare du har - fingeravtrykk og. Xiaomi satser på å bli store på fingeravtrykk : I en artikkel fra Weibo og en tilhørende videosnutt vises det en demonstrasjon av en prototype av en telefon med.


Logg inn med fingeravtrykk.

Telefonen din må støtte fingeravtrykk , og du må ha lagt det til på telefonen , før du kan aktivere fingeravtrykksautentisering i DFØ-app. Hvordan logger jeg inn med fingeravtrykk på en Android- telefon ? Ha BankID på mobil eller kodebrikken din klar. Ofte er det små og smarte funksjoner som gjør livet med en smarttelefon enklere.


For meg er muligheten til å låse opp telefonen med fingeravtrykk et essensielt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Dette gjøres under innstillinger på telefonen. En hanske med fem fingeravtrykk kan logge inn.


Ved å ta i bruk fingeravtrykk gjør du det enda enklere for hackere å komme inn på telefonen din. Med Huawei Mate Pro får du en telefon i toppklasse, med høy kvalitet på både kamera, skjerm, batteri, og oppladingstid. I tillegg har den en rekke nye.


Her har man også hatt muligheten til å logge ut av appen ved kun å riste på telefonen. Større areal for fingeravtrykk. Av artikkelen til Weibo og en tilhørende videosnutt vises det nemlig en demonstrasjon av en prototype av en telefon med. Denne modulen gir deg mulighet til å åpne låsen med telefonen via Bluetooth Smart.


Når man nærmer seg døren, kan man på tre-fire meters avstand ta opp. Vi vet at mange foretrekker å låse opp telefonen sin med fingeravtrykk. Derfor har vi beholdt fingeravtrykkssensoren,. Kan være bilder av voldshandlinger på telefonen ,. Den som med skjellig grunn mistenkes for en handling som.


Denne siden beskriver hvilke tjenester vi kan bistå med. Identifisering av en persons fingeravtrykk. Problematisk, mener advokat Jon Wessel-Aas.


FREDAGSTECH: Spennende smånyheter som du kanskje har gått glipp av denne uken: Fly med motor uten bevegelige deler, AI-genererte fingeravtrykk virker som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg