mandag 25. november 2019

Skifte tetningslister

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Trenger du aluminiumslister? Produsent av tetninger og pakninger i gummi for industrien.


Derfor lønner det seg å skifte dem. Nøl derfor ikke med å skifte ut gamle og slitte tetningslister. Trekk fra vinduer og dører går utover både komfort og fyringsutgifter.


Vi skifter tetningslister , så du slipper å kjøpe alt nytt. Gamle tetningslister blir stive, usmidige og utette. Resultatet er trekk inn langs vinduer og dører. Les her hvordan du raskt løser problemet.


Bør du heller skifte vinduer? Praktisk talt alle tetningslister kommer på rull og har lim på baksiden, som er dekket av beskyttelsesfolie. Tenkte å få byttet tetningslister på ytterdør og verandadør som begge trekker litt. Men det som sitter på dørene er jo kraftige saker i plast (?) som er. Gamle, sprukne tetningslister gjør vinduene til trekkfulle varmetap.


I denne videoen ser du hvordan du sjekker og bytter dem. Med tetningslister kan du isolere og tette rundt dører og vinduer for å redusere trekk. Hos Nettoparts finner du et bredt utvalg av tetningslister til kjøleskap. Tetningslistene finnes i ulike modeller med forskjellige profiler, tilpasset.


Skifte tetningslister

Vi har rask levering av tetningslister til. Jeg har planer om å skifte listene på utsiden som er i dårlig forfatning på dette vinduet i forhold til de andre. Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene.


Her lærer du når du bør bytte, hva du bør vite og hvordan du monterer. Tett trekken rundt vinduer og dører. Plassering av tetningslister.


Ved ut- og innadslående vinduer skal listene festes enten til det indre karmanslaget eller til. Hold varmen og spar på strømregningen med tetningslister til dører og vinduer. Stansede pakninger Gummipakninger. Vi kan stanse pakninger til de fleste formål i neopren, EPDM og Nitril-gummi. Pakningene kan også leveres med tape for lettere.


Mange benytter det fine vårværet til å vaske vinduer. Pass på å skifte ut gamle tetningslister i samme slengen, lyder ett råd fra Energiråd Innlandet. Har du planer om å skifte ut en gammel dør? Termografering viser om det er behov for nye tetningslister for bedre isolasjon.


Skifte tetningslister

Varmetapet fra eldre vinduer kan utgjøre over av boligens totale varmetap. Ved å skifte vindu vil du spare strøm og innetemperaturen blir jevnere. Med tiden mister alle dusjlister spensten og kan bli misfargede på grunn av kalk, såperester m. Du kan enkelt skifte ut dusjlistene med nye slik at dusjen holder. Skulle du ikke finne rett type gummilist her, så fortvil ikke.


Nye tetningslister kan også hjelpe til å redusere både. Det å bytte vinduer kan være en kostbar affære. Før du kjøper inn vinduer og leier inn håndverker, kan det være greit å stille seg spørsmålet om man må. Montere ytterdør Følg vår guide for å få til monteringen!


En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du monterer den! Men er det et behov for å utbedre eller skifte kledningen, bør man samtidig tenke på å utvide isolasjontykkelsen i veggen. Rygg International AS som er en norsk produsent av teknisk gummi.


Bedriften produserer tetningslister ,profiler,pakninger og tetninger i alle varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg