torsdag 31. oktober 2019

Merino grå

Ekstra fin, superwashbehandlet merinoull. Et svært mykt garn som passer til alle typer plagg, også baby- og barneplagg. Supert til strukturstrikk, fletter og. Lue i fibermiks og dobbelt lag stoff. Pleddene Piksel er sesongens nye design og er vevet i alpakka og merinoull.


Merino grå

Ullsammensetningen kombinerer alpakkafiberens bløthet og merinoullens volum. Drops Baby Merino Garn Mix Lysegrå er en basisfarve, som bruges af både drenge og piger. Den lyse grå farve bruges hele året rundt, sammen med en bred vifte af. Les mer om Helly Hansen Lifa Merino Crew, ullundertøy herre. Polyester på innsiden, slik at det blir mykt og deilig mot.


Myk og behagelig genser i melert merinoull med lett struktur. Grå (53) Grå lavendel (9). Genser i merinoull fra Fred Perry. Meget behagelig hverdagsgenser som varmer godt samtidig som den puster.


Den er smal i passformen og normal i størrelsen. DROPS Merino Extra Fine egner seg spesielt godt til strukturmønster som fletter, kabler og perlestrikk. Stort utvalg garn fra DROPS, Dale Garn og Du Store Alpakka. Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Klassisk lue i merinoull fra Polo Ralph Lauren.


Flott tilbehør til høst- og vintersesongen som du kan ha glede av i mange år fremover. Knit At Home Classic Cotton Merino Ullmix g Natur 806. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Et fantastisk lekkert ullgarn fra merino sauer.


Merino grå

Alle farger til de beste priser online. Tynnstrikket hettegenser i 1 ekstra fin merinoull. Vid passform med en lengde som går til ret Melert. Natur, 02- Sort, – Mørk grå , 04-Mellomgrå, 05-Lys grå , 06-Brun, 07.


MERINO EXTRA FINE Mørk grå. Kombineres gjerne over en skjorte eller som et lag-på-lag plagg under blazeren på kalde dager. En tidløs og sporty ullgenser laget i. Leveres i fargene hvit, caffelatte og merino grå.


Merino grå

Garnet er mild mot huden og er dermed godt egnet for baby- og. Et kløfritt og veldig mykt garn, perfekt egnet for myk babyhud. Buksen har en bred strikk med snøring i linningen og skrå lommer i front.


Varme og fukttransporterende Merino ull sokker! Merino Thermal sykkelsokker fra Biotex av høy kvalitet. Meget komfortable i sykkelskoen, sitter godt på.


En tøff next to skin ullgenser i en unik, silkemyk kvalitet som kan brukes alene eller som ullundertøy (baselayer). ROSE Sjal - Beige ROSE Sjal - Beige. Merino er skånsom mot huden og er antibakteriell. Et elegant, supermykt og lett sjal som er laget av en eksklusiv blanding av ren cashmere og merino -ull.


Superdry Zadie Kick jeans med sleng Dame Jeans,superdry bukser,superdry cargo pants sale,superdry bukser,besitter,Superdry Formsydd boxer med knapper Herre Undertøy. Strømpen kommer i sort, brun og grå. Materialet regulerer temperaturen perfekt, slik at den er ideell til. REMI V-NECK SWEATER fra Umbro i ull og akryl har et klassisk snitt. Ribbestrikket v-hals og mansjetter.


Merino grå

Behagelig genser som tåler maskinvask. Høy, ribbestrikket polokrage. Lindbergh Pologenser Merino Knit Roll-neck.


Katia - Cotton- Merino Katia Cotton- merino er et kjempemykt garn som består av en strømpe av bomull med merinoull inni. Lite broderi ton-i-ton på. Garnet gir et fint fargespill i strikkede plagg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg