fredag 15. september 2017

Glass sofabord

Kamajer på soafer på nett. Stort utvalg og lave priser! Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger.


Nå har salget startet på IKEA, med massevis av varer til en ekstra god pris. Kjøp glass sofabord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Et bord i gjennomsiktig glass foran sofaen eller lenestolene dine får automatisk rommet til å føles lysere. I motsetning til et bord av solid materiale som kaster.


Vi har sofabord i ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt kan finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Vi har et bredt utvalg av glass sofabord hos Møbel24. Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet.


Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill.

Tilbud Old Amsterdam sidebord i. Lakkerte møbler kan rengjøres med en fuktig klut (et mildt rengjøringsmiddel kan anvendes). Tørk av med en ren, tørr klut. Hvis overflaten blir matt eller ripete.


Rustikk alm, lys eik, hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt! Et sofabord som passer resten av innredningen. VITTSJÖ-bordet i herdet glass er mer slitesterkt enn det ser ut som, og vil heve elegansenivået i rommet et par hakk.


Stilfullt og industrielt sofabord i jern og glass. Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax. Er du på jakt etter sofabord vil du finne salongbordet for deg hos A-Møbler.


Vi ønsker til enhver tid å tilby et bredt utvalg sofabord innen ulike prisklasser. Bord i tre, glass , betong eller metall. Se Skeidar sitt store utvalg av sofabord til stuen i ulike priser og stilarter.


Legg i ønskeliste Sammenligne. Vi har stort utvalg av sofabord til stuen i ulik design og størrelse.

Finn sofabordet som passer deg. Se vårt utvalg på nett her. Uansett om du har et spørsmål om et produkt, om bestillingen din eller du bare har lyst til å si hei. Sofabord Kundeservice Kontakt oss. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Sammenlign en lang rekke sofabord glass tilbud og produkter innen Møbler fra våre butikker, og les brukervurderinger før du. Vi tilbyr sofabord og hjørnebord i mange størrelser.


Handle enkelt online hos Ellos. Med et sofabord fra Bolia har du alle muligheter for å skape et blikkfang i stuen. Slik skaper vi sofabord som både er praktiske og estetisk.


Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Søk etter sofabord i glass på Kelkoo. Sammenlign tilbud på sofabord i glass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Godt utvalg stuebord til stuen. Bordplata i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies.


Firenze er et moderne stilrent sofabord i stål og glass fra danske Mølballe. Se det store utvalget og finn det sofabordet som passer til stuen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg